NNPF als gastspreker uitgenodigd door Nederlandse Vereniging van Scheepsleveranciers (NVVS)

Begin vorige maand kreeg NNPF een verrassende maar zeer sympathieke uitnodiging: spreken tijdens de ledenvergadering van NVVS op 23 maart 2023.

Graag wilden zij meer weten over:

  • Waarom de stichting is ontstaan?
  • Wat is onze motivatie?
  • En natuurlijk, wat voor afval vinden jullie in de haven?

Het is een branche die het moeilijk heeft met verduurzamen. Zoals in veel branches loopt men aan tegen ingewikkelde en tegenstrijdige wetgeving. Toch wilden ook zij graag weten hoe het er wat afval betreft voorstaat en hoeveel wij daadwerkelijk vinden. Ook voor hen is dit nieuwe brandstof om niet op te geven het probleem aan te pakken. Ineke en Janneke Kuiper reden die kant, Rotterdam, om hier meer over te vertellen. Om de groep op een leuke manier te motiveren en inspireren, sloten we af met het spelletje: petje op, petje af.

Meer dan 100 mensen zaten in de zaal die allemaal participeerden en enthousiast waren. Genoeg motivatie om weer door te kunnen! Afval opruimen in de haven is natuurlijk het startschot geweest voor de stichting maar niet het enige wat wij in samenwerking met GSP mogen organiseren. Benieuwd naar wat wij nog meer doen? Volg onze social media pagina’s en houdt de website in de gaten!

 
Whatsapp Image 2023 03 23 At 20.58.38 (1)