Seminar Kansen in Circulair!

Op woensdagmiddag 25 mei 2022 organiseren Groningen Seaports, Northern Netherlands Plastic Foundations (NNPF), TCNN en de MOI Offshore Energy startup community een seminar met als centraal thema ‘Kansen in circulair’. We bespreken de actuele thema’s in circulaire economie, laten bestaande initiatieven zien waar we trots op zijn en vertellen wat er in de pijpleiding zit. Daarnaast is het een geschikte gelegenheid om je circulaire netwerk in de industrie te vergroten.

 

Programma

Vanaf twee uur start een programma bij de Bek & Verburg locatie Eemshaven. Er wordt een rondleiding gegeven langs de installaties van startups UPPACT en Impact Recycling die hier onlangs zijn neergestreken. Beide partijen zijn actief in de innovatieve plastics recycling. Dit zijn belangrijke ontwikkelingen om de grondstoffenkringloop duurzamer te maken en vervuiling van het milieu tegen te gaan. UPPACT is afkomstig uit Australië en Impact Recycling uit het Verenigd Koninkrijk. Dankzij de support van Groningen Seaports en TCNN zijn beide internationale startups in de Eemshaven beland, om hier te werken aan de doorontwikkeling van hun innovatie.

Na de rondleiding gaat het inhoudelijk programma verder op de MKB-locatie Nijlicht met een expert panel uit de circulaire economie waarin de actuele thema’s worden besproken en ruimte wordt gemaakt voor interactie en sparren met het publiek. Aansluitend is er een netwerkborrel met alle aanwezigen. Rond half vijf zal de middag afgelopen zijn.

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt dankzij:

Aanmelden

Graag uw naam invullen
Graag uw emailadres invullen
Graag uw telefoonnummer invullen
reCaptcha is niet gelukt

The form contains errors

Afval

Datum

25 mei 2022

Locatie

Bek & Verburg, Westlob 13, 9979 XW Eemshaven