Het woord aan Dennis Oosterveld

Korte voorstelling

Ik ben Dennis Oosterveld en woon met mijn gezin in het mooie Haren. Samen met mijn collega's werk ik met veel plezier aan ons bedrijf, Office Noord, gelegen aan de Kieler Bocht in Groningen.

Naast het uitbouwen van Office Noord, geniet ik ervan om in mijn vrije tijd bezig te zijn in en rondom het huis. Of het nu gaat om het verbouwen van ons huis of werken in de tuin, ik besteed graag privétijd aan deze activiteiten. Ons zoontje van 17 maanden vindt het ook geweldig om zijn ouders te 'helpen'!

 

Duurzaamheid staat dagelijks centraal bij Office Noord, in nauwe samenwerking met onze klanten. Een van onze kernwaarden is dan ook 'Bedrijfsvoering met oog voor duurzaamheid'. We streven ernaar om klanttevredenheid, efficiëntie en duurzaamheid te verenigen in de uitvoering van onze bedrijfsvoering. Het is werkelijk bevredigend wanneer we erin slagen deze elementen te combineren! Een concreet voorbeeld hiervan is onze logistieke operatie in het Noorden. Met onze eigen bezorgservice voorzien we omliggende bedrijven van hun bestellingen. Dit resulteert in dagelijkse bulkleveringen, waarbij we de ontvangen bestellingen sorteren en distribueren. Dit minimaliseert transportbewegingen en vermindert het gebruik van verpakkingsmaterialen. De overgebleven verpakkingsmaterialen worden opnieuw gebruikt voor bestellingen aan bedrijven in de rest van Nederland. Efficiëntie, duurzaamheid en tevreden klanten vormen zo een succesvolle combinatie!

Wat is jouw verhaal?

Veel bedrijven en particulieren maken gebruik van printers, wat helaas vaak resulteert in aanzienlijke hoeveelheden afval. Als Office Noord zijn we trots dealer van het 100% circulaire cartridge merk OWA. Onze klanten kiezen ervoor OWA toners en cartridges bij ons aan te schaffen en leveren tegelijkertijd hun lege cartridges in. Deze lege cartridges worden opgehaald en gesorteerd door onze recyclepartner.

De lege cartridges vertegenwoordigen een restwaarde, die ook het komende jaar weer gedoneerd zal worden aan de CliniClowns. De cartridges keren terug naar de leverancier, waar ze geïnspecteerd, gereinigd en opnieuw gevuld worden. Uitvoerige tests worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de cartridges weer klaar zijn voor verkoop via Office Noord.

Cartridges die het einde van hun levensduur hebben bereikt, worden ingezameld. Van deze materialen worden kantoorartikelen zoals brievenbakjes en linialen vervaardigd, die Office Noord ook weer aanbiedt. Zelfs de kapotte verpakkingsdozen ondergaan een proces in de kartonshredder en worden hergebruikt als opvulmateriaal.